AYDIN / BOZDOĞAN - Ümit-Güldane Erdal Ortaokulu

Nis

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı Bozdoğan Belediye Düğün Salonunda Gerçekleştirildi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı Şehitlerimizin Anısına Saygı Duruşu Yapılması İstiklal Marşı'mızın Okunmasının Ardından Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmanın Yapılması Çanakkale Zaferi ile İlgili Tiyatro Gösterisi ve Çanakkale Şehitlerine İsimli Oratoryo ile devam etti. Programın Hazırlanmasında Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi Tebrik Ediyor, Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Olmak Üzere Bu Eşsiz Destanda Canlarını Vatan Uğruna Feda Eden Tüm Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Okulumuzda Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu Yarışması Düzenlendi. Okulumuz Voleybol Takımı ve 8. Sınıflar Arasında Voleybol Müsabakası Yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuz Anasınıfına Tino'nun Düşleri kitabı yazarı ve öğretmen Sinem DOĞAN davet edildi. Sinem DOĞAN öğrencilerle etkinlikler gerçekleştirdi. Sinem DOĞAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimize sınıf rehber öğretmenleri ve rehberlik öğretmenimiz başkanlığında Nazilli Fen Lisesi, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi ve Nazilli Anadolu Lisesine gezi düzenlendi. Sınıf rehber öğretmenlerimize ve rehberlik öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde saygı ve rahmetle andık.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık..

Afetlere karşı okul genelinde tatbikat gerçekleştirdik.

Kas