AYDIN / BOZDOĞAN - Ümit-Güldane Erdal Ortaokulu

Ümit-Güldane Erdal Ortaokulu

Yeni Mah. Yeni Sanayi Cad. No9 BOZDOĞAN AYDIN
Vizyon
VİZYON Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin,ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak;Tüm personelin katılımıyla çağdaş bilimin ışığında: *İnsan Haklarına Saygılı, *Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine Bağlı, *Milli ve Manevi Değerlere Sahip, *Geçmişten Ders Alıp Geleceği Yönlendiren, *Paylaşmayı Bilen, *Paydaşları Ortak Amaçlara Yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK İLKOKULU OLMAKTIR.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları Doğrultusunda; Çağdaş Bilimin Işığında,Demokratik bir Ortamda;doğru,zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli Eğitim ve Öğretimi,Yönetici,Öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek;Dürüst,Namuslu-Çalışkan,Ülkesini ve Milletini Seven,Atatürk ve Cumhuriyete sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2017-2018 eğitim öğretim yılında okulumuz Yıldız Erkek Tüfek Takımımız Samsun´da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1. olmuştur. 2017-2018 eğitim öğretim yılında LGS sınavında 8 öğrencimiz nitelikli okula yerleşmiştir. 80 öğrencimiz mezun olmuştur. 3 tanesi Bozdoğan Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesine yerleşmiştir. 16 tanesi Bozdoğan Mesleki Eğitim Merkezine yerleşmiştir. 1 tanesi İbni Sina Sağlık Meslek Lisesine yerleşmiştir. 1 tanesi Denizli Tavas Fen Lisesini kazanmıştır. 3 tanesi Nazilli Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulunu kazanmıştır. 4 tanesi Nazilli Sosyal Bilimler Lisesini kazanmıştır. 51 tanesi Bozdoğan Anadolu Lisesine yerleşmiştir. 2016-2017 eğitim öğretim yılında Bursluluğu kazanan öğrenci sayımız 15 iken 2017-2018 eğitim öğretim yılında Bursluluğu kazanan öğrenci sayımız 21 olmuştur. Toplam 36 öğrencimiz bursludur. Burslu öğrencilerimizden 6 tanesi ortaöğretim kurumuna geçiş yapmıştır. Okulumuzda burslu öğrenci sayısı toplam 30 kişidir. 2014-2015 Eğitim öğretim yılında Fen Lisesi:6 ; Sosyal Bilimler Lisesi:5 ; Sağlık Meslek Lisesi:9 ; Anadolu Lisesi:29 ; Anadolu İmam-Hatip Lisesi:20 ; Mesleki Eğitim Merkezi:20 ; Açıköğretim Lİsesi:11 öğrenci olmak üzere 100 öğrencimiz okullara yerleştirme başarısı göstermiştir. 2012 Yılında; Fen Lisesi :1 Öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi :6 Öğrencimiz Anadolu Liselerine :35 Öğrencimiz Sağlık Meslek Liselerine :2 Öğrencimiz Anadolu Meslek Liselerine :18 Öğrencimiz Anadolu Otel. ve Tur. Mes. L. :2 Öğrencimiz PYB Sınavını :29 Öğrencimiz kazanmıştır. Toplam 81 Öğrencimiz Tercih Yapmış Olup 64 Öğrencimiz Yerleşmiştir. 2011 Yılında; Fen Lisesi :3 Öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi :8 Öğrencimiz Anadolu Liselerine :29 Öğrencimiz Sağlık Meslek Liselerine :5 Öğrencimiz Anadolu İmam Hatip lisesi :3 Öğrencimiz Anadolu Meslek Liselerine :9 Öğrencimiz Anadolu Otel. ve Tur. Mes. L. :14 Öğrencimiz PYB Sınavını :9 Öğrencimiz kazanmıştır. Toplam 83 öğrencimiz tercih yapmış olup 81 öğrencimiz yerleşmiştir. 2010 yılında; Fen Lisesi :2 Öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi :9 Öğrencimiz Anadolu Liselerine :38 Öğrencimiz Sağlık Meslek Liselerine :2 Öğrencimiz Anadolu Meslek Liselerine :51 Öğrencimiz PYB Sınavını :17 Öğrencimiz Yatılılık sınavını :38 Öğrencimiz Toplam 103 öğrencimiz tercih yapmış olup 102 öğrencimiz yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
KALORİFER(KATI YAKIT)
YÜRÜYEREK
Yerleşim Yeri
İLÇEMİZ TEMİZ HAVASI, DOĞAL ÜRÜNLERİ VE DAĞDAN GELEN KAYNAK SUYUYLA HUZURU BARINDIRAN YEMYEŞİL BİR İLÇEDİR.
İLÇE MERKEZİ
Sportif Etkinlikler
Yıldız Erkek Tüfek Atıcılık Takım Sporu, Voleybol, Hentbol, Badminton, Atletizm, Uzun atlama, Voleybol, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler
2019 yılı Nisan ayı içerisinde okulumuzda 23 proje ile katıldığımız Tübitak 4006 Bilim fuarını gerçekleştirdik.
Okullar Hayat Olsun projesi
E-Twinning